SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Ada Tak Isteri Nak Bantu Suami Cari Duit ?

Ada Tak Isteri Nak Bantu Suami Cari Duit ?

Ada isteri yg nak bantu suami tambah pendapatan. Tapi suami asyik pandang rendah jer ngan kemampuan isteri. Anda rasa down tak?

Sebab tu awak perlu support team yg betul untuk kuatkan awak setiap masa. Jangan lari dari leader…berkongsilah dgn leader masalah awak. Walaupun masalah awak tak boleh selesai dalam satu hari, sekurangnya emosi awak tak down sampai sebulan sampaikan effect jugak dengan sale awak kan.

Ada perkara kita perlu buktikan kemampuan kita hingga nampak hasilnya, masa tu akan terbuka hati dan mata suami. Mungkin ada perkara yg kita abaikan hak suami tanpa kita sedar masa buat bisnes…sebab tu jugak suami rasa tak selesa.

Apa-apa pun setiap masalah ada penyelesaiannya. Dan boleh dibawa berbincang kan. Niatkan lah bisnes yg kita buat ni kerana Allah Taala, nak cari rezeki yg halal demi Allah, nak bantu suami dan mak ayah kerana Allah. Insyallah semoga Allah memudahkan dan meluaskan rezeki kita.

 

Kalau nak tahu business yang boleh bantu suami, jom wasap kami sekarang

Leave a Reply