Cara Jana Side Income RM500 Hingga Unlimited Dengan Mudah

BUSINESS PARTNER WANTED‼️

AVAILABLE FOR 5 SEATS ONLY !

Assalamualaikum semua ❤

LIYA MENCARI 5 ORANG SAHAJA 

• Ramai tak uols dekat sini /yang sedia ada mempunyai kerjaya?

• Ramai tak yang nak jana income dengan buat bisnes online ?

• Terfikir nak mulakan bisnes Shaklee ?

• Tapi tak pasti bagaimana ?

• Tak pandai berbisnes online ?

.

LIYA nak ajak ramai-ramai untuk join #protegeDarliyaGroup dan sama-sama kita cari income ??

Khas untuk newbies yang nak jana income 3-4-5 angka sebulan?. 

Sambil-sambil duk rumah klik klik phone duit masuk akaun!SAMBIL-SAMBIL MASAK JAGA ANAK ADA INCOME 4 angka ?

Best kan?

Basically bisnes Shaklee ni memang sama macam dropship. Cuma bezanya, kalau dropship uols ambil untung produk saja kan ? 

Tapi dengan Shaklee, bukan untung produk ja tau, banyak lagi yang korang boleh dapat ?

?Tak perlu simpan stock

?Tak perlu pos barang( Shaklee uruskan semuanya)

?Car Bonus ( belum termasuk bonus lain dan untung produk )

?Annual award

?Incentive trips 5 stars

?Income berbaloi dengan usaha. Nak income 5 angka ? JOMLAH ?

Banyak kan? Sebab tu bila seseorang tu dah join bisnes Shaklee terus jatuh cinta ❤️

Tambah-tambah lagi, Shaklee ialah company yang dah bertapak kukuh di Malaysia, jadi tak perlu risau dengan masa depan bisnes ni. InshaAllah long term bisnes. Produk pun semua berkualiti dan berkesan ?

Kepada awak yang ingin sertai team Liya, perlulah:

✅berumur 18 tahun dan keatas

✅warganegara Malaysia

✅belum mempunyai keahlian Shaklee

✅mempunyai akaun bank

✅serius dalam berbisnes

✅POSITIF

Dengan menyertai team Liya, awak akan sentiasa disokong dengan;

✔ FREE kelas bisnes dalam group Whatsapp. .

✔ Group support di whatsapp

✔ Gambar produk cantik-cantik & cun melecun disediakan

✔ Testimoni terkini

✔ Marketing coaching

✔ Online coaching

Kenapa kena join Liya?

Sebab Liya dah jadi Shaklee Business Leader (hanya ambil masa 2 bulan untuk rank up Supervisor) & berjaya effective 4 buan berturut-turut seterusnya layak join BLNC 2019 di Sunway Pyramid Convention Centre baru-baru ni. Personal sales yang Liya buat juga masyuk. Liya ada teknik & marketing yang bagus untuk diajar kepada awak semua.



Jadi, tak perlu risau kalau tak ada pengalaman dalam bisnes online sebab kami akan berikan sokongan pada anda ?

Berminat nak jana income bersama Shaklee ?

Whatsapp 

www.wasap.my/60199590635

Liya Founder of Darliya Group

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: