SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

2 Tahun Penantian Akhirnya Berjaya Pregnant Dengan Set Detox Shaklee

2 Tahun Penantian Akhirnya Berjaya Pregnant Dengan Set Detox Shaklee

2 TAHUN MENANTI AKHIRNYA BERJAYA HAMIL DENGAN FULLSET DETOX SHAKLEE

Assalamualaikum…
Alhamdulillah.. Hari ni sampai giliran kak moon untuk share shaklee effect kak moon..

Nama sebenar Murni Azmera, berumur 32 tahun, berasal dari ipoh perak, tinggal di melaka. Biasa orang panggil kak moon.

Dulu testimoni kak moon pernah viral sebab berubah dari rupa nenek kepada rupa kakak asbab amalkan set detox shaklee. Hehee..

Tapi hari ni kak moon tak mau cerita pasal rupa nenek ke kakak ke. Kak moon nak share 1 lg shaklee effect kak moon, juga hasil amalkan set detox shaklee. Ini adalah shaklee effect paling besar dan bermakna dalam hidup kak moon 😊

Kak moon berkahwin tahun 2015. Awal tahun 2016 kak moon keguguran. Lepas dari tu, percubaan nak dapatkan anak tak jadi-jadi. Sampailah tahun 2018 setelah detox untuk kali ke 3 dan dengan penjagaan pemakanan dan senaman, kak moon disahkan hamil. Alhamdulillah syukur pada Allah.

Apa set detox yang kak moon ambil selama ni? Kak moon ambil full set detox kecuali peppermint. Masa detox kali ke-3 baru kak moon decide nak cuba peppermint. Tergerak hati nak cuba. Sebab rasa dalam badan banyak angin.

Elok lepas beberapa hari amalkan peppermint, kak moon cirit birit and muntah teruk. Padahal takde salah makan pon. Kak moon tanya master farhana mase tu:

Kak moon: “Peppermint kan untuk buang angin. Tapi makan dia memang jadi cirit birit memulas, sendawa kentot2 and pening muntah2 ke maktok?

Master: Aaah toksin ada lagi dalam badan. Angin teruk sangat. Moon, salah 1 punca susah nak mengandung ni banyak angin dalam badan tau. Angin dalam rahim. Angin medu bidan kata. Elok dia buang, teruk sangat badan tu.

Kak moon tanya master masa tu 7 april 2018. Zassss… 31 May 2018 kak moon wassap balik master farhana and bagi tau kak moon dah preggy 7weeks 😊. Alhamdulillah.. Asbab amalkan set detox shaklee, dan dengan izin Allah jua, kak moon merasa lagi skali mengandung dan merasa menjadi seorang ibu.

30 december 2018, selamat lah bersalin. Now baby dah nak masuk 3 bulan. So, kalau ada yang sedang ttc dalam ni, jangan berputus asa.. Teruskan usaha. Ada yang sekali detox dah jadi. Ada yang berkali kali detox baru jadi. 💪💪💪

Pss.. Ostematrix jangan lupe amalkan jugak. Baby kak moon umur tak sampai sebulan kaki dah kuat and sebok dah nak angkat2 tengkuk.. Mak dia telebih makan kalsium kot 🤣

Setakat ni saja sharing kak moon pagi ni.

Sekian, terima kasih.

Leave a Reply